fbpx
1 minute reading time (206 words)

School Day matkustaa Euroopassa ja USA:ssa

School-Day-travels-in-Europe-and-the-US

Tänä syksynä School Day on matkustanut Euroopassa ja USA.ssa keskustellen hyvinvoinnista oppilaiden, opettajien, rehtoreiden, teknisten asiantuntijoiden ja kasvatustieteilijöiden kanssa.

Irlannissa kehitimme yhteistyötä VSWaren kanssa, ja USA:ssa matkustimme sekä länsi- että itärannikolla tapaamassa koulujen johtajia, koulutarkastajia, koulupiirien johtajia ja mahdollisia yhteistyökumppaneita. Tarkoituksenamme on tuoda koulut ja koulupiirit tietoiseksi palvelustamme ja löytää kumppaneita mukaan tiellemme hyvinvoinnin edistämiseksi kouluissa.

USA:n itärannikolla matkustaessamme osallistuimme Atlantic Cityssä opetusalan messuille Imagine. Create. Lead. Eduscapen kanssa. Tapahtuman järjesti New Jersey School Boards Association ja siihen osallistui yli 8500 paikallista opetusalan henkilöä. Tapahtumassa keskusteltiin mm. oppilaille suunnatuista terveyspalveluista ja sosioemotionaalisen oppimisen toteuttamisesta kouluissa.

School Day haluaa tukea oppilaiden hyvinvointia. Kaikki vierailut sekä kotimaassa että ulkomailla auttavat meitä ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita ja kehittämään palveluamme.

School Day THL:n seminaarissa
35 polkua kohti hyvinvointia ja tehokkaampaa oppim...

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://schoolday.com/