fbpx
1 minute reading time (149 words)

School Dayn käyttäjät lavalla Atea Focus tapahtumassa

School Dayn käyttäjät lavalla Atea Focus tapahtumassa

School Dayn hyvinvointisovellusta esiteltiin Atea Focus -tapahtumassa Helsingissä lokakuun alussa. Sekä oppilaiden käyttämä sovellus, että opettajien ja rehtoreiden käyttämä Dashboard tulivat vierailijoille tutuksi tapahtuman aikana. Lisäksi kävimme monia hyviä keskusteluja siitä, miten School Day tukee oppilaiden hyvinvointia, mikä puolestaa johtaa parempiin oppimistuloksiin.

Päälavalla esiintyivät Wivi Lönnin koulun kolme oppilasta ja heidän opettajansa kertoen kokemuksiaan School Dayn käyttäjinä. Heidän viestinsä oli, että School Day on tullut tärkeäksi osaksi heidän arkipäiväänsä. Oppilaat kertoivat, että heistä on hienoa huomata, että heidän hyvinvoinnistaan välitetään. School Day korostaa hyvinvoinnin tärkeyttä ja sen ansiosta hyvinvoinnista puhutaan koulussa enemmän. Oppilaat kertoivat lisäksi oppineensa School Dayn avulla miettimään keinoja, miten välttää stressiä muuttamalla omia elintapojaan. Lisäksi School Day saa heidät tuntemaan itsensä tärkeäksi osaksi kouluyhteisöä, koska sovelluksen avulla oppilaat voivat ilmaista mielipiteensä ja siten olla mukana koulun päätöksenteossa. 

School Day sain paljon positiivista huomiota Atea Focus -tapahtumassa ja kävimme lukuisia inspiroivia keskusteluja liittyen kouluhyvinvointiin. Meille kouluhyvinvointi on aina ykkösasia.

Suomalaisessa koulussa opitaan sisua
School Day kilpaili GESAwards-palkinnosta Dare to ...

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://schoolday.com/