fbpx
1 minute reading time (131 words)

School Day mukana European EdTech Startups TOP 10 -listalla!

School-Day-mukana-European-EdTech-Startups-TOP-10--listalla

School Dayn hyvinvointimalli on kesän aikana kehittynyt entistä monipuolisemmaksi. Nyt koulut saavat palvelumme kautta tietoa oppilaiden hyvinvoinnista viidellä eri osa-alueella fyysistä olosuhteista tunnetaitoihin. Tekoälymme osaa analysoida tuloksia entistä syvällisemmin, ja palvelumme kautta koulut saavat vertaistukea kokeneilta opettajilta. School Day onkin nyt listattu yhdeksi parhaista eurooppalaisista koulutusalan teknologiayrityksistä. Lue uutinen kokonaisuudessaan EdTech Startups –sivustolta.

Kesän aikana School Dayn sisältöä kasvatettiin yhteistyössä huippututkijoiden kanssa ja useiden kokeneiden opettajien avustuksella. Elokuussa tapasimme kansainvälisiä huippututkijoita Helsingin yliopistossa. Yhdistimme tietojamme hyvinvoinnin kehittämiseksi ja teimme suunnitelmia yhteistyön jatkumisesta. Yhteistyömme avulla hyvinvointiteoriat kehittyvät, ja tieteen avulla me puolestamme pystymme rakentamaan mahdollisimman kattavan hyvinvointia tukevan apuvälineen kouluihin ympäri maailman.

Oletko muuten vielä nähnyt, kun Eddie kertoo School Daystä? Jos et, niin kannattaa ehdottomasti kurkata! Eddie kertoo, kuinka hyvinvoinnilla on suora yhteys oppimiseen ja oppimistuloksiin.

Antoisaa kouluvuotta!

School Dayn uusi hyvinvointimalli mittaa, selittää...
Koulutukset ja konsultaatiot jatkossa suoraan Vism...

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://schoolday.com/