fbpx
1 minute reading time (184 words)

School Day tukee oppilaiden hyvinvointia nyt myös yhteistyössä PowerSchoolin kanssa

School Day tukee oppilaiden hyvinvointia nyt myös yhteistyössä PowerSchoolin kanssa

School Dayn on tehnyt yhteistyösopimuksen PowerSchoolin kanssa. PowerSchool on maailman johtava oppilashallintojärjestelmän tarjoaja, jolla on yli 45 miljoonaa oppilaskäyttäjää yli 70 eri maassa. PowerSchoolin palveluihin kuuluu auttaa kouluja ja koulupiirejä opetuksen järjestämisessä, oppimisessa, arvioinnissa, läsnäolon seuraamisessa, oppimisen analytiikassa, rapotoinnissa, erityisopetuksessa, kouluilmoittautumisessa ja osaamisen seurannassa, sekä rahoituksen ja henkilöstöhallinnon saralla. 

PowerSchooliin kirjauduttuaan oppilas voi käyttää myös School Dayn hyvinvointipalvelua reagoimalla päivittäisiin hyvinvointiväittämiin. Koulun henkilökunta saa School Dayn tarjoamat oppilaiden hyvinvointitiedot niin ikään PowerSchoolin kautta. Yhdessä PowerSchoolin kanssa School Day pystyy yhä laajemmin poistamaan oppimisen esteitä lisäämällä hyvinvointia kouluissa ympäri maailman. 

School Dayn tekoälypohjainen hyvinvointisovellus yhdistettynä PowerSchoolin oppilasdataan tarjoaa koulupiireille ja kunnille ainutlaatuisia tilaisuuksia tukea johtamista, tehdä pedagogisia päätöksiä ja parantaa oppimistuloksia.

Katso videolta miten School Day toimii. Kiinnostuitko? Ota yhteys Sampoon.

Sampo Lokki, Vice President Sales
+358 40 7229828
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

School Day kilpaili GESAwards-palkinnosta Dare to ...
School Day mukana Kuntamarkkinoilla

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://schoolday.com/