fbpx
1 minute reading time (202 words)

Tieteen ehdoilla

Tieteen ehdoilla

School Dayn perusta on pitkässä tieteellisessä tutkimustyössä, ja kun suunnittelemme tulevaa, teemme sen tieteen ehdoilla. Kasvatus- ja terveysalan tutkijat auttavat meitä säännöllisesti mallimme päivittämisessä. Tapasimme tässä kuussa tutkijoita sekä Tampereen että Helsingin yliopistoista. 

Helsingin yliopisto

Professori Katariina Salmela-Aro, Xin Tang (PhD) ja Katja Upadyaya (PhD) ovat perehtyneet tutkimuksissaan sosiaalisten ja emotionaalisten taitojen vaikutukseen oppimisessa. Olemme yhdessä tämän tutkimusryhmän kanssa suunnitelleet School Dayn hyvinvointimallin tunneosiota. 

Työmme jatkuu tulevina kuukausina tarkoituksenamme luoda mahdollisimman kattava ja oikeita asioita esilletuova palvelu oppilaiden hyvinvoinnin tukemiseksi. Tutkimukset osoittavat, että hyvinvointi linkittyy oppimiseen, ja meidän tehtävämme on auttaa. 

Tampereen yliopisto

Temme yhteistyötä myös Tampereen yliopiston kansanterveyden alan tutkijan Annen Konun (PhD) kanssa. Hän on pitkään kouluissa käytetyn hyvinvointiprofiilin luoja, ja on tukenut School Dayn hyvinvointipalvelun muodostamista alkumetreiltä saakka. Me haluamme yhdessä tukea kouluhyvinvointia päivittäin, ei pelkästään kerran tai kahdesti vuodessa.

Anne Konu on tehnyt valtavan hienoa työtä suomalaisten oppilaiden hyvinvoinnin puolesta. Yhdessä haluamme auttaa entistä paremmin ja entistä useampia kouluja maailmanlaajuisesti.

School Day Slushissa
Katsaus palvelun kehitykseen

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://schoolday.com/