fbpx
1 minute reading time (244 words)

USA:n uutisia

USA:n uutisia
Verkostomme kasvaa edelleen USA:ssa. Ehdimme tämän vuoden puolella käymään vielä uudelleen New Yorkissa ja New Jerseyssä. Tapasimme opettajia, rehtoreita ja koulutarkastajia sekä opetusalan yrittäjiä.

Verkostoitumista New Yorkissa

New Yorkissa osallistuimme inspiroivaan CooleyED Conference -tapahtumaan, jossa tapasimme koulutusalan johtajia ja sijoittajia. Saimme paljon uusia kontakteja ja tutustuimme johtaviin maailmanlaajuisiin ja paikallisiin koulutusalan yrityksiin, kuten esim. 2U ja Kinvolved. 

Myöhemmin osallistuimme lisäksi HolonIQ -tapahtumaan. Tähän päivän mittaiseen kansainväliseen tapahtumaan kutsutaan johtajia ja sijoittajia koulutuksen alalta, ja mekin saimme tilaisuuden tavata ystävämme Marian ja Patrickin HolonIQ:lta. Olemme kiitollisia kun saamme olla osa tätä hienoa foorumia, ja haluamme tehdä osuutemme koulutusalan kehittämisessä. 

Tutustumista kouluihin New Jerseyssä

New Jerseyssä tapasimme koulutarkastajia, rehtoreita ja opettajia. Koulut USA:ssa ovat hyvin kiinnostuneita oppilaiden hyvinvoinnin tukemisesta, koska monissa osavaltioissa on viime aikoina säädetty lakeja kouluhyvinvoinnin parantamiseksi. Kouluhyvinvoinnin ilmiöt ovat universaaleja, ja ratkaisuja etsitään kiihkeästi. School Day pystyy auttamaan kouluja tunnistamaan ongelmia, ja tarjoaa neuvoja kuinka lähestyä niitä tehokkaamman oppimisen takaamiseksi. 

Tapasimme myös paikalliset kumppanimme Eduscapella, ja suunnittelimme tulevia vaiheita USA:n markkinoita varten. Ensimmäiset amerikkalaiset koulut aloittavat yhteistyön meidän kanssa tammikuussa. On hienoa aloittaa tämä matka yhdessä Eduscapen kanssa!

Ja ennen kuin nousimme taas Suomen koneeseen, ehdimme osallistua vielä yhteen tärkeään tapahtumaan: kannustimme Suomen UEFA Euro 2020 finaaliin paikallisten ulkosuomalaisten ystävien kanssa. Se oli upea, historiallinen päivä!

Myönteistä kehitystä kouluhyvinvoinnissa
School Day Slushissa

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://schoolday.com/