fbpx

koska me välitämme

School Day - Parempaa Kouluhyvinvointia

Image

School Day on vuonna 2017 kouluhyvinvoinnin ja tekoälyn asiantuntijayritys.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2017. Taustajoukkoihimme kuuluu johtavia kouluhyvinvoinnin tutkijoita ja asiantuntijoita. Yhdessä sisaryritystemme kanssa meillä on yli 40 vuoden kokemus opetuksesta, pedagogiikasta ja teknologiasta.

Me haluamme, että jokaisella oppilaalla on mahdollisuus saada oma äänensä kuuluviin osana koko kouluyhteisön hyvinvointia. Tuomme samalla lisää positiivista vuorovaikutusta kouluhyvinvointiin. Analytiikkamme mahdollistaa hyvinvointiin liittyvien ilmiöiden varhaisen tunnistamisen.

Hyvinvointi. Motivaation. Tulokset

Hyvinvoiva oppilas on motivoituneempi oppimaan, mikä näkyy suoraan myös oppimistuloksissa.

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu kaikki tarpeellinen päivittäisen hyvinvoinnin seuraamiseen, analysointiin ja kouluarjen toimenpiteisiin liittyen. Samalla kouluhyvinvoinnista muodostuu luonnollinen ja tärkeä osa jokaista koulupäivää.

Image
Image
Image
0
koulutuksen & teknologian ammattilaista
0
kokemus opetusalalta
0
opetuksen ammattilaista verkostossamme
0
päivää oppilaitosten arjessa

ARVOMME

Arvot, jotka ohjaavat aina tekemistämme - riippumatta siitä, kuinka merkittävän tai merkityksettömän tehtävän parissa työskentelemme.

1

EMPATIA

School Day kysyy oppilailta säännöllisesti “Miten sinä voit tänään?”. Palvelumme auttaa ymmärtämään ja kuuntelemaan oppilaiden tunteita ja huolia.
2

ILO

Työskentelemme tärkeän asian eteen olematta tylsiä. Hauskuus ja osallistavuus ovat meille yhtä tärkeitä kuin kaikenikäisille oppijoille.
3

ANALYTIIKKALÄHTÖISYYS

Hyvinvointia voidaan kehittää, kun tiedetään miten oppilaat voivat. Analytiikkamme auttaa kouluja päätöksenteossa sekä resurssien oikeanlaisessa kohdentamisessa.
4

LUOTTAMUS

Käsittelemme oppilasdataa ja tietosuojaa erityisellä huolellisuudella. Pidämme kaiken datan aina turvassa ja anonyyminä.
5

KOULUYHTEISÖ

School Day mittaa säännöllisesti 18 kouluhyvinvoinnin indikaattoria. Koulut saavat selkeän kuvan asioista, mihin asioihin tulisi keskittyä ja miten asioita voisi lähteä kehittämään.

Haluatko liittyä tiimimme?Käy urasivustollamme!

Kumppanit

Powerschool
Eduscape
Microsoft
Visma
WholeSchools
Juntas
Atea
Oxford Education LIT
Education Finland
Business Finland